Video Editing

Wij hebben in ons pand in Hilversum de beschikking over 5 ruime en moderne Avid sets en een media management computer. Alle montage sets zijn uitgerust met nieuwere hardware en AVID software en zijn geschikt om soepel te werken met zowel SD als HD materiaal. Ook staan onze sets allemaal met elkaar in verbinding waardoor er razend snel gemonteerd kan worden. Wij zijn gewend om onder hoge druk te monteren en onze faciliteiten zijn daar op ingericht.

Wij hebben ervaring in het maken van TV programma’s, films, commercials, bedrijfsfilms, promo’s, reportages, etc. Door een mix van ervaring en jong talent, zijn uw audiovisuele projecten bij ons in de juiste handen

Media Management

Ingest

Bij ons kunt u terecht voor het ingesten (inladen) en digitaliseren van gedraaid materiaal voor AVID Media Composer, Final Cut Pro, Adobe Premiere en diverse andere montage software. Wij zullen er voor zorgen dat uw materiaal perfect en goed georganiseerd ingeladen wordt, zodat u gelijk aan de slag kunt.

Wij kunnen de volgende formaten voor u ingesten:
– XD-CAM
– Digital Betacam
– DVCAM
– HDV
– SD-kaart / CF-kaart

Andere media op aanvraag.

Export

Voor het digitaal aanleveren van uw commercial, videoclip of TV programma bent u bij ons aan het goede adres. Naast het encoderen naar MXF (HD) verzorgen wij ook de aanlevering naar de zender of omroep voor u.
Wij zorgen er voor dat uw commercial, videoclip, film of ander video project op de hoogst mogelijke kwaliteit wordt geëxporteerd naar MXF. Uiteraard volgens de specificaties wat betreft color en audio levels, volgens de EBU video en R128 audionorm. Wij leveren uw commercials, programma’s en video’s zonder zorgen aan volgens de gestelde eisen.
Aanleveren kan zowel op tape en als file op bijna elk medium zoals: HD-CAM, HD-CAMSR, Digitaal Betacam, Analoog Betacam, Quicktime, XDCAM, XDCAM-HD, Avid Project, etc.

ENCODING EN TRANSCODING

Wij kunnen uw materiaal encoderen/transcoderen naar bijna elk gewenst formaat en codec. Voorbeelden zijn MPEG2, WMV, Quicktime, H264, MPEG4, AVI, Xvid, DivX, FLV, F4V, MOV, MPG, M2V, VOB.

DONGLE VERHUUR

Wij hebben de beschikking over meerdere dongles voor AVID Media Composer versie 7 en 8, waardoor u nu van elke computer een Avid set kunt maken. Ook kunt u bij ons complete laptops met Avid Media Composer huren.

Dit zijn ideale oplossingen voor bijvoorbeeld sets voor voormontages, tijdelijke sets waarop materiaal gespot moet worden of voor projecten die op Avid gemonteerd moeten worden (als u normaal op een ander edit platform monteert). De mogelijkheden zijn eindeloos.

MEER INFORMATIE?

Voor meer informatie of een vrijblijvende scherpe offerte, neem contact met ons op.